• Info
  • Anmäl din skola

GÖR SKOLJOGGEN TILL ETT LÄRORIKT ÄVENTYR!

I samarbete med Skolidrottsförbundet erbjuder Moventure alla skolor som är anmälda till Skoljoggen att delta i Moventure GO Skoljoggen Edition. Moventure GO låter elever se grafiskt hur de tillsammans tar sig framåt genom världen. I efterhand går det att se hur långt olika skolor, kommuner och hela Sverige rört sig. Kan vi lyckas besöka alla världens länder? Det enda som krävs är en registrering!

Efteråt finns mängder av data och information att använda i undervisningen i olika ämnen. Alla skolor som deltagit får efter skoljoggen använda verktyget Moventure GO under hösten 2020 kostnadsfritt.

Läs mer om Moventure GO här

Moventure arbetar för att integrera rörelse och inlärning på ett lekfullt och effektivt sätt. Vårt mål är att alla skapa undervisningsmaterial som fångar alla elevers intresse, är enkelt för pedagoger att använda och därför underlättar för skolans kompensatoriska uppdrag samt förbättrar folkhälsan.

I samarbete med

ANMÄL DIN SKOLA HÄR

Fyll i dina och skolans uppgifter. Mer information om utförande, inloggningslänk och användande kommer på mejl. Ni kan anmäla er fram till och med torsdagen den 24 september kl 17. Moventure GO Skoljoggen Edition håller igång fram till och med den 25 september.
Glöm inte att registrera er på Skolidrottsförbundets hemsida för skoljoggen, det gör du här.

Anmäl intresse här